Élményautózás három hengerrel?

2014.10.24. 17:11

A Fordnál igen nagy slágernek számít most az Év Motorjának is megválasztott egyliteres Ecoboost. Nem csoda tehát, ha ezt a népszerűséget igyekeznek meglovagolni, és még tovább gerjeszteni. Most éppen a Hot Wheels Rip Rod nevet viselő élményautóba építették be.

A jármű leginkább egy szöcske és egy hot rod szerelemgyermekének mondható kinézete alapján. A tavalyi SEMA Motor Show-n még statikus modellként mutatták be, most viszont kapott egy teljesen működőképes hajtásláncot is. Azt egyelőre nem tudni, hogy teljesítményben mire is képes a pehelysúlyú élményosztó, de formaautóban már kétszáz lóerőnél többet is ki tudtak hozni belőle.

A Rip Rodot minden bizonnyal a november eleji SEMA Motor Show-n is kiállítják majd. Addig is itt ez a videó, amelyen mozgás közben láthatjuk a Mattel és a Bandito Brothers közreműködésével megépített autót.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.