Nem akarsz ilyen arcot? Akkor ne vezess felelőtlenül

2014.11.02. 14:13

Halloweeni sminkvideónak készült, de a balesetmegelőzési kampányok többségénél erősebb lett ez a négy és fél perc. Íme, így lesz a szép arcodból roncs, ha ügyes a sminkmester – vagy, ha kirepülsz az autódból.

Amíg nem voltál részese durva autóbalesetnek, esetleg nem segítettél még egynél sem, de még csak nem is szörnyűlködtél az internet morbid, baleseti képeket gyűjtögető oldalain, addig aligha sejted, milyen brutális dolgokat művel az emberi testtel az A oszlop, az aszfalt, vagy akár a kormány. Ha eddig nem kerested fel ezeket a honlapokat, ezután se tedd. Csak nézd meg ezt a videót, és képzeld el, hogy ami itt egy négyperces fájdalommentes művészkedés, az a valóságban pár másodperc tömény fájdalomsokk, jó esetben nem halállal, de hosszú rehabilitációval a végén, egy életre megnyomordva. Szóval, csak óvatosan! Ha pedig érdekel egy őszinte riport egy vidéki kórház hullaházából, egyben egy részletes cikk arról, hogyan halunk meg egy autóbalesetben, olvasd el korábbi, Hogyan halunk meg balesetben? című írásunkat.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.