2014.11.08. 09:09

A havas, jeges úton való közlekedés nagy odafigyelést és óvatosságot igényel. Lassan talán hazánkban is újra aktuális lesz a téma, a svédeknél pedig éppen mostanában került elő újra egy korábbi felvétel.

A katasztrófavédelem munkatársa éppen az útviszonyok jelentette veszélyekre hívja fel a figyelmet, valamint egy problémás útkereszteződésről beszél, amikor a mögötte érkező Audi illusztrálja is mondanivalóját. Az autó sofőrje a síkos úton elveszti uralmát járműve felett, majd a szalagkorlátot is lerombolva bebukfencezik az árokba.

Szerencséjére közel van a segítség: az interjúalany és kollégái azonnal kihúzzák az autóból. Az autóvezetőnek az ijedtségen kívül szemmel láthatóan nem esett komoly baja, a svéd televíziósoknak pedig sikerült egy igen szemléletes anyagot készíteniük.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.