Ez történik, ha egy magyar srác továbbgondolja a Lexust

2014.11.18. 06:21

A halott ötletek sokszor a legszebbek, ha a művészeti értéket nézzük. A Lexus RC F-ből se lesz soha kombi, ebben nagy összegben mernénk fogadni, de a virtuális térben igen jól mutat.

A virtuáltuning sajátos műfaját űzi a magyar X-Tomi: meglévő autókat rajzol át úgy, hogy akár sorozatgyártásba is lehetne küldeni őket. Amit az RC F-ből csinált, azt is simán el lehetne adni gyári dizájnnak, és az M4-es babérjaira törő Lexusnak ráadásul jól is áll a puttony.

A shooting brake, vagyis a kétajtós kombi műfaj kihalófélben van, utoljára talán a Z3 coupéra lehetett elsütni a kifejezést, bár az kombinak kicsit rövid volt. Az RC F X-Tomi-féle változata hangulatban talán leginkább erre hasonlít, de a valóságban a Lexus egy szépen kifejlett, 3-as BMW méretű kupé.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.