Ijesztő új extrémsport Ferrarival

2014.11.25. 14:42

Korábban volt csapatás Ferrari GTO-val porban és Jaguar XJ220-assal füvön, valamint kötélhúzás Ferrari F50-esekkel. Ezúttal ez utóbbi sportkocsinak találtak új feladatot.

Ezúttal is vontatni kellett, de nem egy másik autót, hanem egy profi wakeboardost a közeli csatornán. A hangsúly a profin van, az alig néhány méter széles vízfelületen ferde kötélen vonszolva csak egy gyakorlott vizideszkás marad fenn. Száguldás és életveszély a szó szoros értelmében – még szerencse, hogy Jorge Gill csak őrült, de cseppet sem ügyetlen. Az azért egy cseppet fájt, amikor Jorge kicuppogva a csatorna vizéből csurom vizesen beül a világ egyik legjobb Ferrarijába, de van, akinek ez is belefér a gazdagok adóztatásába.

A mutatvány reprodukálása persze nem lehet egyszerű, hisz a legtöbb ilyen csatorna és a mellette futó út között van valami – korlát, fasor, villanypózna vagy legalább valami útjelző kő – azaz már a megfelelő helyszín fellelése is komoly kihívás elé állítaná a próbálkozót.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.