Sebastian Vettel tuskó autószerelő lett

2014.11.26. 14:17

Klasszikus kandikamerás viccben vállalt szerepet Sebastian Vettel, szponzori szerződésének megfelelően egy Infiniti-szervizben. A világbajnok hihetően alakítja a pocakos vadparasztot, aki faragatlanul udvarol a hölgy-ügyfeleknek, majd halálra ijeszti.

Az első szituációban azt magyarázza a betévedő ügyfélnek, hogy gumi-csikorgást észlelt az autón, ezért kellene egy próbakört tenni a járművel. A legszebb az, ahogy igazi türhőt imitálva teszi a szépet a hölgynek, magyarul valahogy így hangzana a szöveg: „Nahát, ez az ön autója, Frau Hansen? Nagyon csinos! És az autó is egész jól néz ki.” De a beszállás közben az imitált derékfájás is egész hihető. Az talán egy kis túlzás, ahogy először hátramenetbe teszi az FX-et, de ahogy felteszi a sport-szemüveget, jön a lényeg, a versenytempó a szerviz körül, a halálra rémült klienssel a jobb egyben. A második autó férfi-tulajdonosát azonban már nem az autóját vagy a saját testi épségét félti, hanem azon aggódik, hogy ilyen sebességnél milyen gyorsan kopnak a gumik.

Az azért egy kicsit hihetetlen, hogy azt az embert, aki négy évig zsinórban szállította a világbajnoki elsőségeket Németországnak, és így egyértelműen nemzeti hősnek számít, egy álszakállal és egy hasára tett párnával nem ismerik fel, de az az érzésünk, hogy szándékosan válogatták így a felvételeket – biztosan akadt olyan is, akinek hamarabb leesett, hogy ki ül a volánnál.