Rendőrségi ügy lett a Ferrari vontatta vizideszkából

2014.11.27. 11:21

Extrém autós videókat készíteni veszélyes, de többnyire legális tevékenység, feltéve hogy nem gyártunk közben valamiféle bizonyítékot magunk ellen valamiféle szabályszegésről. Úgy tűnik, a Tax the Rich csapat a legutóbbi, vizideszkás-Ferraris filmmel most belefutott ebbe a csapdába.

Korábban úgy kerülték el a rendőrség vizsgálódását, hogy egyértelműen magánterületnek látszó helyeken forgattak: kertben, mezőn, poros földúton. A nemrég közzétett wakeboard-cibálós videó viszont egyértelműen közúton játszódik, és az F50-es gyorsul néhány tisztességeset. És a hatóság itt érezte meg a pénzszagot: most állítólag a videót elemzik, bizonyítékot keresve a gyorshajtásra. Mással nem vádolható a társaság, hisz leginkább a főhős, Jorge Gill életét kockáztatták, másét nemigen.

A rendőröknek amúgy egész jó esélyük van, hogy találjanak valamit a felvételen, hisz az F50 teljes gázzal hajtva 3,7 másodperc alatt érheti el a százas tempót, és akad a felvételen néhány intenzív gyorsítás, ami ennél tovább tartott. Nem mintha drukkolnánk a rendőröknek, de a videós fiúk ezt most jó eséllyel rendesen benézték.