Démoni a kínai szárnyas autó

2014.11.28. 06:16

A kínai Putian városában készült a képen látható fura jószág: nyitott sportkocsi-szerűség, Lamborghini-módra felfelé nyíló ajtókkal, hátul magas szárny-szerűséggel, teljes egészében fából.

A legszebb a kompozícióban az ajtók szárny-faragása és a kerekek feletti kígyóminta, bár a kidolgozás látszólag nem sokban különbözik az otthon faragott játékokétól. A teljesítmény elismerésre méltó, de mégiscsak minden ízében amatőr benyomást kelt a tárgy. Pedig ha igaz, nem is volt olcsó, úgy négymillió forintnyi jüanba került az előállítása. Ennek egy részét persze a mechanikus részek vitték el: a fa-roadsterben állítólag elektromos hajtás van, amely úgy 30 km/h-s végsebességet biztosít a számára.

A leghihetetlenebb az, hogy a járműért állítólag már többen is kínáltak az előállítási költségnél magasabb árat, a készítő szerint már az előállítási költség dupláját is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.