James Bond Fiatra vált

2014.11.28. 14:39

A 007-es ügynök egyebek közt arról ismert, hogy szinte mindig a korszak legdrágább autóit használja, de vannak kivételek, különösen ha egy autógyár mélyen benyúl a zsebébe. Úgy tűnik, most a Fiat volt kellőképp nagyvonalú, mivel Bond ügynök a film legizgalmasabb üldözéses jelenetében egy 500-ast vezet majd.

A helyszín persze erősen behatárolta a lehetőségeket, hisz az üldözési jelenet állítólag a Vatikán szűk sikátoraiban zajlik majd – ott nagyobb autó el sem fért volna – de az efféle megjelenés egy Bond filmben hagyományosan nincs ingyen. Az előző részben, a Skyfallban a Jaguar és a Land Rover, eggyel az előtt, a Quantum Csendjében pedig a Ford jelent meg hasonlóképp az aktuális Bond filmben, úgy néz ki, most a Fiaton a sor.

A vatikáni jeleneteket állítólag jövő februárban és márciusban veszik majd fel – jelenleg még csak a szervezés folyik – míg a film maga valamikor 2015 vége felé jelenik meg a mozikban.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.