Ferrari 250 GTO-t 4,5 millió forintért?

2014.12.28. 17:23

A Ferrari 250 GTO-ból összesen 39 darab készült, már pedig csak 36 maradt. Két évvel ezelőtt 7,6 milliárd forintnak megfelelő összegért kelt el egy példány. Ehhez képest a 4,6 millió, amennyit ezért a replikáért kérnek aprópénz. Igaz, közel sem tökéletes a másolat.

Az építmény alapját egy jobbkormányos, egyhatos, 115 lóerős Mazda MX-5 adta. Ugyan a japán technika már sokszor, sok helyen bizonyított, de tegyük szívünkre a kezünk, ez nagyon távol áll a V12-es háromliteres Ferraritól. A Bizzarrini forma sem tökéletes, főként oldalnézetből látszik, hogy valójában milyen típussal is van dolgunk. A felnik üvöltő stílusidegenségére pedig nincs mentség.

Ha az autó faráról, vagy a műszerfalról elvesznének a feliratok, nem kell aggódni. A Homasitában biztos, hogy kapható még ez a VW betűtípus. Rákívánt a japán-olasz korcsra? Ne habozzon, mert az aukció néhány óra múlva lejár. Külön szépség a hirdetésben, hogy a fényképek jó része fejjel lefelé van.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.