2015.01.01. 15:45

A sirályszárnyas Mercedes, vagyis a 300 SL Gullwing számos autóbolond kívánságlistáján előkelő helyet foglal el. Persze túl sokan nem engedhetik meg maguknak, mivel akár több százmillió forintot is elkérnek egy-egy szép állapotú példányért. Nemrég például a szárnyakkal nem rendelkező roadster változatot hirdették árverésre, 320 millió körüli összegért.

Ha pedig valaki nagy nehezen hozzájut álmai sirályszárnyasához, többnyire féltve őrzött kincsként tartja számon gyűjteményében. Nem úgy Daniel Müller, aki hegyi szerpentineken is előszeretettel padlózgatja a 300 SL-t. Bár a videó nem mai darab, a 2012-es Arosa Classic Car Rally-n készült, az interneten azonban most újra terjedni kezdett.

Nem mindennapi látvány, ahogy a belső kamerás felvételen terelgeti az autót, esik be egyik kanyarból a másikba. Emellé pedig elképesztő hanghatások is társulnak, úgyhogy a hangszórót tessék feltekerni, és indulhat a móka.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.