Aston Martint tört a 15 éves futballkapus

2015.01.10. 11:28

Nem örülhetett sokáig új szerzeményének egy 15 éves orosz utánpótlás-futballista. A Konstantin P. néven emlegetett srác – aki egyébként a Zenith-84 csapatát erősíti – egy Aston Martinnal lepte meg magát újév alkalmából, három nappal később azonban rendesen lezúzta.

A fiú egy kereszteződésben ütközött egy Volkswagen Touareggel, majd elmenekült a helyszínről, ugyanis nem volt jogosítványa, és megijedt a felelősségre vonástól. Amikor megtalálták, akkor pedig azt mondta, nem ő volt a hibás, ugyanis a kereszteződésbe hajtva meggyőződött róla, hogy nem jön semmi, és alig ment 40-50 km/h-val.

Kérdés, hogy mennyire lehet hinni a tizenöt éves futballistapalántának, aki az autó vásárlásáról sem biztos, hogy igazat mondott. Azt állította ugyanis, hogy édesapjától kapta, az előző tulajdonos azonban másképp emlékszik. Konstantin december 31-én jelent meg nála két barátjával, mindhárman a Zenith-84 címerével ellátott melegítőt viseltek. Amikor megegyeztek a vételárban, a fiúk azt kérték, az autót hagyja nekik Szentpétervár belvárosában.

Bár azt semmilyen jogszabály nem tiltja, hogy egy 15 éves gyerek autót vásároljon, Konstantinnak a jogosítvány nélküli vezetésért, cserbenhagyásért, és feltehetőleg baleset okozásáért is felelnie kell majd.