Ferrarit áztattak Kínában

2015.01.11. 15:03

Sajátos romantikával átszőtt galéria került a netre egy vízbe csúszott/hajtott kínai Ferrari F430 mentéséről. A folyó/tó túlpartján álló szürke házsornál aligha kaphatott volna drámaibb hátteret a fotós.

A vízkáros sportautó nem ritka jelenség, decemberben épp egy típustárs merült alá egy osztrák tóban. A kínai esetről egyelőre csak fotókról tudni, semmi infó a baleset körülményeiről. A mentés után készült képek alapján viszont nem temetnénk a Ferrarit, a törött szélvédőt leszámítva látszólag nem sérült, bár az utastér és a motor hozhat még komoly problémákat a kiszárítás után.

Az F430 egyébiránt egy ma már nem gyártott Ferrari, 2004 és 2009 között ez töltötte be a márkánál a nyolchengeres középmotoros kínálatot. Használt piacos áruk harminc és negyven millió forint között mozog, így valószínű a kínai újgazdagok között sem tömegmodell.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.