336-tal ment az M7-esen rommá tört Lamborghini. Videón a baleset

2015.01.19. 11:18

Az utasülésről egészen az ütközésig kamerázta azt a száguldást, aminek az eredménye egy rommá tört, majd porig égett Lamborghini lett nyáron az M7-esen. A Police.hu megszerezte a felvételt, és mint sportautósoknak szánt oktató videót közölte ma reggel megjelent, Lamborghini, amiből por-se-lett című anyagában.

A külföldi rendszámos, neonzöld Lamborghini balesete még tavaly szeptember 5-én történt, a Huracan Hollád felöl tartott Sávoly felé, amikor a szalagkorlátot átszakítva a vízelvezetőárokba borult. Az ütközést az utas szenvedte meg jobban, őt a sofőr húzta ki a roncsból, nyolc napon túl gyógyuló sérülései lettek. Az autó ezután kigyulladt, és modern olasz sportautó módjára felismerhetetlenre égett.

A harminchat éves sofőrt a rendőrök - szabadlábon hagyása mellett - közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Miután az illetékes hatóság az ügyben lefolytatta a nyomozást, most ott tartunk, hogy a rendőrség vádemelést javasol a sofőr ellen. Kíváncsian várjuk, az egyértelmű bizonyítékok láttán, mi lesz végül a büntetés.

A Police.hu mindig is érezte az internetet, PoliceHungary néven futó YouTube-csatornájukon nem a lamborghinis gyorshajtás az egyetlen gyöngyszem. Jó böngészést!