2015.01.25. 00:16 Módosítva: 2015.01.25. 01:04

Még szeptemberben, az óbudai Lajos utcában készült ez a felvétel, amit felháborodott készítője nemrég küldött be a szerkesztőségünkbe. A látottakhoz nincs szükség kommentárra. Illetve a tisztán látás érdekében annyit talán érdemes hozzáfűzni, hogy mivel a rendőr-Skoda fényhídja nincs bekapcsolva, ez így súlyos szabályszegés. Az illetékes hatóság válasza hajtás után.

Publikálás előtt a felvételt elküldtük az ORFK-nak, természetesen a Skoda Yeti rendszámának kitakarása nélkül, az állásfoglalásukat kérve a látottakkal kapcsolatban. Ők a jármű azonosítása után a vdeót továbbították az illetékes Békés Megyei Rendőr-főkapitányságnak, kielégítő választ onnan kaptunk. A BMRFK tájékoztatása szerint a videón látható szolgálati Yetit az ő állományuk használja, az autót vezető rendőrrel szemben állományilletékes parancsnoka fegyelmi eljárást rendelt el a felvételen látottak miatt és a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény alapján közigazgatási hatósági eljárás megindítását kezdeményezte.

Érdekes közlekedési videója van? Küldje el nekünk a tcolvasok@mail.totalcar.hu címre. Az eddig kapott és publikált felvételeket itt találja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.