Rendesen kitolt vele a fizika

2015.01.29. 06:08

Egy indonéz dashcam-videós vette fel még tavaly ősszel a dupla magasra pakolt teherautót. Az első pillanattól egyértelmű, hogy ennek rossz vége lesz – talán ezért sem meri a legtöbb motoros megelőzni a teherautót – de az azért meglepő, hogy milyen lassan ér el a hihetetlen, zsákokból épetett torony a végkifejletig.

Nehéz megindokolni, hogy valaki milyen módon vághat neki így az útnak – persze eszünkbe jutott néhány variáció, a fizikai ismeretek, sőt, a józan ész teljes hiánya, egy erőszakos főnök, szűkös szállítási határidő, vagy ezek tetszőleges kombinációja – ahogy az is érdekes, de megválaszolhatatlan kérdés, hogy mekkora távot tehetett meg, mielőtt a zsáktorony elkezdett volna mocorogni. Talán kisebb kanyarsebességekkel tovább tartott volna a folyamat, de látható, ahogy az elmozduló teher szép lassan elhúzza a teherautót, míg végleg el nem veszti az egyensúlyát.

Puszta szerencse, hogy ekkor épp egyetlen motoros sem volt elég türelmetlen egy előzéshez, különben akár gyilkosságért is felelhetne az a zseni, aki úgy döntött, nem fordul kétszer vagy háromszor.

Itt az eredeti felvétel a Youtube-on

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.