2015.01.31. 12:24

Még 2013 októberében készítette, és mostanáig magánál őrizte ezt a felvételt Ákos, akiben máig erős emlékként él a videón látható találkozás. Ausztriába mentek dolgozni, amikor a komáromi lehajtónál szembejött egy Transporter, aminek azóta semmi híre.

A magyar rendszámos, fehér Transporter története rejtély. Bár Ákos megjegyzi, a ClassFM reggeli műsorában 15 percen belül beolvasták a hírt egy sms infó alapján, a neten semmi nyoma nem maradt a közveszélyes furgonosnak. A police.hu archívumában mellesleg szól egy hír egy eltévedt 82 éves tatabányai bácsiról az M1-esen 2013. október 16-ai keltezéssel, de az az eset egy nappal később, délután történt, és ami ennél is fontosabb részlet, az öreg gyalog tévedt a pályára.

Érdekes közlekedési videója van? Küldje el nekünk a tcolvasok@mail.totalcar.hu címre. Az eddig kapott és publikált felvételeket itt találja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.