A valaha volt legocsmányabb Cadillac?

2015.02.03. 15:51

A Cadillac sok mindent elvisel – még a rózsaszín fényezést is, végül is egy 50-es évek közepi példány halvány pinkben egyértelműen kultusz-tárgy. Ám ez nem jelenti, hogy bármilyen változtatás automatikusan jól állna a márkának. Itt egy nagyszerű ellenpélda a WTW Customs nevű cégtől.

A kérdéses SRX persze megrendelésre készült, de van, amit nem feltétlenül kellene elvállalni – egy ilyen rémség nem feltétlenül jó referencia. A 34 hüvelykes könnyűfém felnik, amelyeket a Forgiato készített, eleve teljesen értelmetlennek tűnnek, és agyoncsapják az autó arányait – tényleg, érdekes lenne tudni, hogy ki gyártja a rájuk való gumikat – de amitől az ember retinája is kiég, az a ciklámen-metál fényezés. A rengeteg krómozott díszítés a hűtőmaszk környékén és az autó hátulján már csak hab a tortán.

A szörnyű Cadillac tulajdonosa persze egy rapper lesz, Durrell Mohamed, vagy ismertebb nevén Hell Rell, és nyilván afféle imázsépítésnek szánja a rózsaszín Cadillacnek ezt a sajátos úrjaértelmezését, de az az érzésünk, ez a rajongók elvesztésének egy egész biztos módja.