2015.02.07. 15:50

Szép manőver, mi? – jött a kérdés a videó mellé küldött emailben. Tagadhatatlan: van benne húzás. Botond csütörtökön videózta ezt a lendületesen autózó mercist a XIV. kerületben. A helyszín az Egressy út, a Paskál strand előtt.

A videó elérhető a YouTube-csatornánkon is, itt találja.

A meredek előzés mellett van pár érdekes részlet a videón. Furcsa például, hogy a vészvillogós Avensis Corolla első rendszámtáblája a szélvédő mögé került, ami amúgy szabálytalan. Az viszont sokkal érdekesebb, hogy a szépen felfestett lekanyarodó sáv, amin a Toyota áll egy olyan útra vezet, aminek a helyén már fák állnak. Ha szeretné virtuálisan bejárni a helyszínt, itt megteheti:

Érdekes közlekedési videója van? Küldje el nekünk a tcolvasok@mail.totalcar.hu címre. Az eddig kapott és publikált felvételeket itt találja.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.