2015.02.22. 15:06

Az Egyesült Államokban többfelé is komoly problémákat okoz a szélsőséges időjárás, a nagy hideg és a havazás. Az utakat vastag jég vagy hóréteg borítja, lényegében csak a hómobil számít ideális közlekedési eszköznek.

A Ford ezt a helyzetet kihasználva, jó időzítéssel igyekszik népszerűsíteni az F-150-est. A amerikai gyártó szerint ugyanis ez az egyetlen olyan pickup saját kategóriájában, amelyet hókotróvá is lehet alakítani. Ezt a lehetőséget az alap, a SuperCab és a SuperCrew kivitelhez is felkínálják.

Magát az előkészítést igen olcsón kínálja a Ford, mindössze ötvendolláros felárat számítanak fel, ami alig 15 ezer forintnak felel meg. Ebben természetesen nincs benne a tolólap, és a hírek nem is szólnak arról, hogy ahhoz mennyiért lehet hozzájutni.

Persze a Ford F-150 korántsem az egyetlen pickup, amivel havat takaríthatunk, legfeljebb mások nem kínálnak gyári előkészítést. A Boss Snowplow rendszere szinte minden nagyobb pickuppal használható.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.