2015.02.28. 16:11

Van, aki sorsszerűségnek, van, aki Karmának hívja. Egyesek hisznek abban, hogy a bűn, a rossz szándék nem marad megtorlás nélkül, mások nem. Az alábbi videóban látható férfi azonban saját bőrén is megtapasztalhatta ezt.

Az írországi Droghedában egy biztonsági kamera rögzítette, amint éppen egy Mercedes-Benz oldalablakát próbálja bezúzni valaki. Bár az internetre felkerült videó csak egyperces, a leírás szerint nagyjából fél órán át próbálkozott, kisebb-nagyobb kövekkel. Végül aztán talált egy téglát, amit jó erősen hozzávágott az ablakhoz. Ami ezután történt, arra nem számított.

A visszapattanó tégla pont fejbe találta, amitől aztán elnyúlt az aszfalton. Azt már nem látjuk a felvételen, hogy néhány másodperc múlva a Mercedes tulajdonosa is visszaért, értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök pedig le is tartóztatták a pórul járt tolvajt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.