2015.04.04. 07:19

A korábban bemutatott Vision C tanulmányautó után a Skoda egy tőlük szokatlan járművel rukkolt elő: egy jachttal. A VisionSea hatalmas, hibrid és persze ez is méregzöld.

A tíz méter hosszú hajóba nem nehéz belelátni a Vision C vonalait, főleg egymás mellett látva őket. A jachtba egy 180 lóerős benzines és egy 270 lóerős villanymotort építenének hatsebességes, DSG automataváltóval. Tisztán villany felhasználásával a VisionSea 80 kilométert tudna megtenni. Teli tankkal, a két motor együttes használatával pedig több mint 1500-at.

Sajnos a belsejéről nem közöltek képeket, de állítólag egy állítható magasságú kormány, két rozsdamentes palacktartó, az ülések alatt életmentő mellények, és tárolózsebek kapnának helyet a csúszásgátló anyagokból kialakított utastérben. Luxusjárműről lévén szó, egy-két extra felszerelés is tartozik a hajóhoz: beépített vízisí csatlakozás és zergebőr napellenző.

A Skoda a VisonSeat, csak árpilisi tréfának szánta.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.