2015.04.07. 12:07

Az indulók nagy része készül valamiféle meglepetéssel a Gumball 3000 ralira. Az már az előző évek indulói alapján egyértelmű volt, hogy az idei Stockholm-Las Vegas túrán villantani kell valamit, egy mezei, gyári kivitelű Bugatti vagy Pagani itt már nem lóg ki a tömegből. van, aki közel ezer lóerős Audival vág neki, mások viszont megelégszenek az extrém megjelenéssel.

Steve Goldfield csapata például a híres West Coast Customshoz tolta be Rolls Royce Phantom Drophead Coupéját, hogy megrendeljenek egy teljes polír-arany fóliát a gépre. Az összkép majdnem hibátlan, csak a Gumball 3000 logók törik meg valamelyest a tökéletes csillogást. És hogy a mértéktelen hivalkodás tökéletes legyen, felnikből is aranyszínűeket használtak. Így valószínűleg ez a Rolls lesz a Gumball legfényesebb fuksza, amelyet utána viszonylag egyszerű lesz visszaalakíttatni eredeti, jóval visszafogottabb formájába.

Tavaly egész extrém dolgok is készültek – a show-t nagyrészt a Team Galag Batmobile-replikája lopta el – és mivel még az idén is elég messze vagyunk a május 23-i rajt-időponttól, nem kizárt, hogy az idén is akad még néhány meglepő kreáció.