2015.04.17. 16:02

A nap videóját Gábor küldte, aki egy telefonjába merült partneressel alakított spontán indulatkezelő terápiát az Árpád úton ma délelőtt (sztori lent). Bár Gábor megpróbálta a legtöbbet kihozni a történet megörökítéséből, sokat elvesz az élményből, hogy a főszereplő arcát ki kell takarnunk: azért a vákuumból indított csuláért 0:42-nél különösen fáj a szívem. Amikor már azt hiszed, a rádióból vihorászó műsorvezetőnél nem lehet rosszabb, ott indul a lényeg. Vigyázat, magaskultúra!

A videót megnézheted You Tube-csatornánkon is, ezen a linken.

Aki ezek után bekommenteli, hogy Budapest akkor sem a Balkán, azt kihívom egy kormány mögül szotyola-köpködő párbajra bármely fővárosi körúton. Egyébiránt így látta Gábor:

Hadd osszam meg veletek a mai napon 2015.04.17 09:15-kor történt élményemet, ami a IV. kerület Árpád út - Rózsa utca kereszteződésében történt.

A történet röviden, ami a videóban is látszik, hogy polgártársam vezetés közben igencsak sms-t írt, de közben elindul az én sávom felé, ezért a szembejövő záróvonallal elválasztott sáv felé kellett elhúznom az autót, miközben szemben élénk forgalom volt. Mikor rászóltam, hogy mit csinál, még akkor sem döbbent rá, hogy mi történt., mert még az sms-t írta.

Miután felébredt, már a "megöllek" fázis következett a nem túl gusztusos köpéssel és egy újabb leszorítással.

A tőlem elhangzó, hirtelen megijedésemben elhangzó csúnya szavakért elnézést, de ilyenkor kicsúsznak az ilyenek :). 

Gábor

Frissítés: Időközben levelet írt a Peugeot sofőrje. Ha érdekel, ő hogyan látta, itt elolvashatod.

Mi mond a KRESZ?

Még 1998-ban került a KRESZ-be egy azóta is érvényes rendelkezés a vezetés közbeni mobiltelefon-használatról, amely így szól:

3. § (2) bekezdése

A gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat. A kétkerekű, továbbá gépkocsinak nem minősülő háromkerekű jármű vezetője menet közben - ideértve a forgalmi okból történő megállást is - kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.

A közel húszéves megfogalmazás sokakat összezavart, ezért a Kúria tavaly tisztázta, hogy mi számít kézben tartásnak. Az eredmény: még a gombnyomásos híváselutasítás is. Ennyit a telefonálásról, a tesztoszteron-túltengésről nem ír a jogtár.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.