Dominóként tarolt a türelmetlen camarós

2015.04.29. 07:45

A helyszín az Egyesült Államokat kelet-nyugat irányban átszelő transzkontinentális autópálya, az I 90 New York-hoz közeli szakasza. A szereplők: egy türelmetlen camarós, egy akadályként közlekedő pickupos és egy kamion. Többedszer nézve a videót nem kérdés, hogy a platós - tudatosan vagy figyelmetlenségből - elment a provokáció határáig, de ez sem magyarázat arra, amit a camarós csinál a végjátékban.  

Ahogy a felvételt a YouTube-ra feltöltő Tim Linton írta a videó kommentfalán, a hármas balesetben senki sem sérült meg. Ez többek között a Camaro sofőrének jó hír, aki így lényegesen kisebb büntetésre számíthat. Bűnhődnie persze lesz miért, a felvétel egyértelműen bizonyítja felelősségét a balesetben, az pedig tovább ront a helyzetén, hogy a baleset után megpróbálta menekülőre fogni. A rendőrök hamar elfogták, nem kevés alkohollal (az államban megengedett limit kétszerese) a vérében.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.