Ők lesznek a Top Gear új arcai?

2015.05.05. 11:05

Jeremy Clarkson, James May és Richard Hammond cipőjébe nagy bátorság lesz belelépni, hisz könnyen bizonyulhat túl bőnek, de a show mindenképp folytatódik, ha új arcokkal is. Természetesen már most megindult a találgatás – a Sunday Express című lap szerint már ki is választottak három újabb ismert személyiséget a műsor vezetésére.

A Sunday Times szerint ők hárman vihetik tovább a Top Gear-t
A Sunday Times szerint ők hárman vihetik tovább a Top Gear-t

Clarkson pofozkodása, és a híres Top Gear trió távozása nagy port kavart, ám úgy tűnik, a Top Gear csak arculatot vált, de megy tovább. Nem először fordul elő, hisz a műsor 1977 óta fut, és eddig 19 műsorvezetőt fogyasztott el, de azt azért nem könnyű elképzelni, hogy három ilyen jól összeillő figurát találnának a távozók helyére. A legújabb hírek szerint az Élet a Marson című sorozatból ismert színész, Philip Glenister, a Channel 4 műsorvezetője, Guy Martin, és a Classic Car Show című műsort vezető szőke hölgy, Jodie Kidd viszi tovább a BBC autós magazinját.

Mindez persze még egyálatlán nem biztos, hisz a BBC még nem nyilatkozott, de nyilván olyan műsorvezetőket keresnek, akikkel a nézettség legalábbis nem csökken majd drasztikusan, és van rá remény, hogy később a korábbi szintre emelkedjen. A brit lap szerint egyébként egy korábbi Top Gear producer kottyantotta el az információkat egy beszélgetés során.

Úgy tudjuk, a Top Gear 23. évadát 2016 tavaszán, azaz durván egy év múlva szeretné elkezdeni sugározni a brit televízió, azaz valószínűleg már az idén meg kell kezdeniük a forgatást.