2015.05.09. 16:21

Alig néhány napja mutattuk meg azt a Touareget, amelynek – a hírek szerint hölgy – sofőrje annyira pánikba esett, hogy autójával lényegében meghágott egy Porsche 911-est. Úgy tűnik azonban, hogy nemcsak hobbiterepjáróval történhet hasonló, a Porsche elég alacsony ahhoz, hogy egy személyautó alá is becsusszanjon.

Olvasónk, Zoltán egyenesen Németországból küldött két fotót ennek bizonyítására. Itt azonban a forgatókönyv egy kicsit más: a piros lámpánál állt a sor, majd amikor szabad jelzést kaptak az autók, a Porsche sofőrje rátaposott a gázra, és nagy lendülettel elindult. Nem úgy az előtte álló Mondeo kombi, amely egy kicsit beragadt.

A végeredménnyel kapcsolatban a fotók magukért beszélnek. Az eset pikantériája ráadásul, hogy mindez a Pforzheimer Kurier napilap szerkesztősége előtt történt, így az újságíróknak és fotósoknak igazán nem kellett messzire menniük egy ütős sztoriért.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.