Versenygép az atomvillanás utánra

2015.05.12. 06:12

A traktorgumis versenyautó teljesen értelmetlen, de arra, amire kitalálták, mégis nagyszerű. A Lotus ezzel a furcsasággal reklámozza az új Mad Max filmet.

Nem ez az első alkalom, hogy a Lotus belefolyik egy nagy költségvetésű Hollywood-i produkció reklámozásába. Három éve a legutolsó Batman filmet reklámozták az autójukon, az idén pedig Mad Max sorozat legújabb részének kampányához járulnak hozzá. Nem is akárhogy: készítettek egy versenygépet a film autóinak stílusában, traktorgumikkal – hátul persze duplával –, a felniken fűrészfogakkal, külső turbóval, az oldaldobozokon géppuska-álványokkal és az orr-részen szarvakkal és koponyákkal. Érdekes viszont, hogy nem a megszokott fekete-arany versenyszíneket használták, hanem matt ezüstöt.

Ez a konfiguráció persze életképtelen lenne a Mad Max világában – ahhoz, hogy ne akadjon bele mindenbe, kéne még vagy tíz centi hasmagasság – de az kétségtelen, hogy a hangulatot nagyon jól elkapták vele.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.