Összetörtek egy új Corvettet, és le is videózták

2015.05.24. 07:17

Még csak néhány hónapja dobta piacra a General Motors a Z06 Stingray alapú C7-es Corvettet, az egyik tulaj máris rendesen összetörte a 650 lóerős sportkocsit. Ráadásul az egyik barátja videóra is vette az esetet.

A 6,2 literes, V8-as sportkocsi 3,2 másodperc alatt éri el az óránkénti százas tempót, a végsebessége pedig 204 mérföld/óra, ami 320 kilométer/órának felel meg. Százról ráadásul 30 méter alatt állóra fékez a C7-es. Valószínűleg ezeket a komoly értékeket akarta bemutatni a büszke tulaj is, amikor hirtelen letért a nyílegyenes útról és beszállt a piros sportkocsival a fák közé. A váratlan fordulat az operatőr szerepét magára vállaló barátot is meglepte, így néhány káromkodás is kicsúszott a száján. Legyünk őszinték, ez megbocsátható ilyen helyzetben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.