2015.05.31. 16:17 Módosítva: 2015.05.31. 16:19

Sok autós panaszkodik a motorosokra, amikor a sávok közt cikázva haladnak előre, vagy éppen veszélyesnek tűnő előzéseket mutatnak be. Ezzel szemben a motorosok azt sérelmezik, ha az autósok nem engednek nekik elegendő helyet, esetleg figyelmetlenségből veszélyeztetik őket. A taplóság persze nem járműtípustól függ, minden táborban vannak körültekintő, egymásra odafigyelő sofőrök, és sajnos olyanok is, akik szándékosan hergelik a másikat.

Ebben a videóban éppen a pickupos a tapló – igaz, az nem derül ki, hogy korábban is találkoztak-e már esetleg a motorosokkal. A lényeg, hogy sávját elhagyva ráhúz a motorosokra, ezzel pedig veszélyezteti is a kétkerekűn ülőket. A motoros utánafordul, hogy kérdőre vonja, ő pedig csak azt hajtogatja, hogy gyerekek vannak a kocsijában.

A keménykedés csattanója – szó szerint – jól látszik a videóban. Nyilván ez a viselkedés, az önbíráskodás sem számít követendő példának. Bónuszként a végén még egyszer összefutnak, ekkor pedig az utas megdobja valamivel a motorosokat.

Forrás: carbuzz.com

Frissítés: Az egyik videómegosztón közzétett hozzászólásokból kiderül, a motorosok az esetet megelőzően nagy sebességgel száguldoztak. Az erről készült felvételeket fel is töltötték a netre, később azonban eltüntették azokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy helyesen cselekedett volna a pickupos, amikor veszélyeztette őket, de a motorosok felelőssége sem kérdéses.