Így hasít a GT-R Le Mans-ban

2015.06.13. 08:10

Már csak néhány óra van hátra az idei 24 órás verseny kezdéséig Le Mans-ban. A Totalcar különítmény már a helyszínen gyártja a tartalmat, hogy azok is nyomon tudják követni az eseményeket, akiknek nem adatott meg, hogy a helyszínen szurkolják végig a legendás futamot.

Azonban nemcsak mi készülünk keményen a rajtra: a Nismo TV 360 fokos kamerát pattintott fel egy Nissan GT-R-re, amellyel körbe is mentek a híres aszfaltcsíkon. A végeredmény egy egészen különleges videó, amely segítségével megismerhetjük a pályát kanyarról kanyarra, nézelődhetünk, amerre éppen jólesik.

A pályabejárást akár 4K-s felbontásban is élvezhetjük, de ahhoz, hogy valóban interaktív legyen a videó, ajánlott a Chrome-böngészőt, esetleg iPhone-t vagy androidos okostelefont használni.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.