Ilyen egy életveszélyes fekvőrendőr

2015.07.01. 11:18

A felvétel szerint Szaud-Arábiában található ez a fekvőrendőr, méghozzá láthatóan egy széles és gyors útszakasz kellős közepén, és sunyi módon beleolvad az aszfaltba. Így aztán aki még nem járt erre, be is nézi annak rendje és módja szerint.

Nyilván nem szándékosan mennek rá gyorsan, vagy legalábbis nehéz elképzelni, látva, hogy milyen jellegű sérüléseket szednek össze az autók, illetve ahogy egy autóbusz sofőrje átugrat – ilyen manővert aligha vállalt volna önszántából. Valószínűleg mindenkinek jobb lenne, ha legalább lefestenék valami feltűnő színnel vagy csíkozással, úgy kevesebb lenne a kár, és talán a fekvőrendőr is jobban betöltené balesetmegelőző szerepét.

Nem egész véletlen, hogy bár ma már világszerte alkalmazzák, általában olyan környékekre korlátozódik a használata, ahol eleve nem lehet nagyon gyorsan haladni, és valahogy mindig igyekeznek észrevehetővé tenni, különben veszélyesebb lehet, mint amennyi hasznot hajt. Ahogy ebben az esetben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.