2015.07.12. 08:06

A japán Motorhead magazin igazán nagyot gurított: fogtak egy HKS-tuninggal ellátott, R35-ös Nissan GT-R GT1000-et, valamint egy R32-ből épített A csoportos versenygépet, majd mókáztak egy hatalmasat. Ebben persze profi segítségük is volt Nobuteru Taniguchi személyében.

A hangulatos videó kicsivel egy perc után bontakozik ki igazán. A két szörnyeteget egy szúk hegyi pályán kergeti a sofőr, az útszéli fák pedig egyetlen zöld folttá mosódnak. Itt már érdemes feltekerni a hangerőt és hátradőlni, így élvezni a GT-R-ek gyönyörű hangját, és a videóban is átadott sebességet.

Arra alkalmas eszközökkel egyébként akár 4K-s felbontásban is élvezhető a videó, amely a Motorhead következő számát hivatott népszerűsíteni. A japánok elég jó reklámot csináltak a lapnak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.