Melyik a fontosabb? A gyerek vagy az autó?

2015.07.18. 11:02

Amikor azt hiszed, már mindent láttál, az élet rendre alaposan megcáfolja ezt a vélekedést. Most például egy kínai nő okozott némi felháborodást. Fiát ugyanis az autóban hagyta, a BMW pedig bezárta magát. Aztán nem akarta hagyni a tűzoltóknak, hogy kiszabadítsák.

A történet persze felvet néhány kérdést. Elsősorban azt, hogy a nő miért nem tudta kinyitni az autót? Ha a távirányító nem is működött, azért a régi, mechanikus módszerrel még megoldhatta volna a problémát. Ha pedig esetleg bezárta a kulcsot, még mindig rávezethette volna a hároméves kisfiút, hogy belülről nyissa ki az ajtót.

Ehelyett szegény gyerek az átforrósodó utastérben már kezdett rosszul lenni, a kiérkező tűzoltókat pedig az anya próbálta visszatartani, nehogy betörjék valamelyik ablakot. Ő inkább megvárt volna egy lakatost, de a lánglovagok végül az egyik hátsó oldalablakot bezúzva kiszabadították a kicsit, akinek a friss levegő és a víz kétségkívül jót tett.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.