Sztreccslimót zúzott le a tehervonat

2015.07.23. 17:25

Sztreccslimóba rohant egy tehervonat az Indiana állambeli New Paris városában. A Chrysler 300-ason alapuló autót egy születésnapi bulira bérelték, azonban a sofőr valószínűleg nem ismerte eléggé a jármű tulajdonságait.

Bepróbálkozott ugyanis egy olyan vasúti átjáróval, amellyel nem kellett volna. A limuzin felakadt, nem mozdult sem előre, sem hátra. Közben a fénysorompó jelzése pirosra váltott, és érkezett a szerelvény. Az ütközés során már senki nem ült a limóban, így személyi sérülés nem történt. Az esetet egy éppen arra járó helyi fotós, Norman Noe Romero örökítette meg.

Azt egyelőre nem tudni, a limuzin vezetője miért hajtott a sínekre az extrém méretekkel rendelkező járművel. Ahogyan az is rejtély, hogy vajon jelezte-e a megfelelő telefonos ügyeleten, hogy ott ragadt az átjáróban. Nagy szerencse, hogy végül senkinek nem esett baja, az anyagi kár viszont jelentős, hiszen a tehervonat hosszú métereken keresztül tolta maga előtt az autót.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.