2015.07.25. 09:38

Vezetés közben akár igen sok stressz is érheti az arra érzékenyebb sofőröket, nem mindegy tehát, milyen bevett módszereink vannak annak oldására. Sokan a jógára esküsznek, a Buicknál pedig úgy gondolták, miért ne lehetne bizonyos gyakorlatokat az autóban, vagy annak közelében elvégezni.

Az amerikai márka huszonnégy órás tesztvezetési programját népszerűsíti azzal a reklámmal, amelyben Chad Dennis jógaoktató – aki többek közt a Maroon 5 együttessel is dolgozik – narrációja mellett mutatja be a gyakorlatokat Bar Refaeli. Mondjuk kérdés, hogy mennyire jó ötlet ilyen dögös szupermodellel reklámozni: tulajdonképpen minden másról elvonja a figyelmet.

A bemutatott gyakorlatokkal egyébként a Buick arra is próbál rávilágítani, hogy akár vezetés előtt, akár vezetés után érdemes néhány percet rászánni az ilyenfajta kikapcsolódásra. Ezzel ugyanis növelhetjük teljesítőképességünket, és fokozhatjuk figyelmünket is. Ja, egyébként a videóban egy Buick Veranót is elrejtettek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.