2015.07.28. 17:55

Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor az ember békésen teker a kerékpárúton, aztán egy, a sávon parkoló autó megállásra, vagy hirtelen irányváltásra kényszeríti. A Braziliában készült videón látható erős ember azonban nem esett kétségbe, egyszerűen felemelte, majd elrakta az útból az őt akadályozó Fiat Unót.

A videó talán legszebb része mégsem ez, hanem a lezárás: emberünk olyan könnyedséggel ül vissza a biciklijére és teker tovább, mintha csak telefonálni állt volna meg, közben pedig hangosan élteti a tömeg. Joggal gondolhatnánk, hogy trükkről van szó, de a szerkesztőségünk több tagja is igazolja, hogy annyira földöntúli erő mégsem kell a mutatványhoz, ráadásul mi nehezebb autóval, egy Lada Samarával próbálkoztunk. Nézzék:

És bizony van az úgy, hogy izmok híján észből kell megoldani a problémás helyzetet, ugyanitt remekül látható a női és férfi gondolkodás közti különbség:

Az Andrássy út kerékpárútján parkoló BMW-ellen tiltakozó lány módszerét Gandhi is megirigyelné, hiszen mindenféle látványos akciók helyett a motorháztetőre ülve fejezte ki nemtetszését.