2021.12.11. 10:10

Érdekes okfejtésbe kezdett a futballvilág és az autózás metszetével kapcsolatban a Carscoops. Ahogy írják, könnyen előfordulhat, hogy az angol Manchester United portugál szupersztárját, Cristiano Ronaldót főnöke eltiltja a méregdrága sportkocsik vezetésétől.

Az idei szezonban Ole Gunnar Solskjaer vezetésével botladozó, nagy múltú angol csapat élére ugyanis nemrég nevezték ki a német Ralf Rangnickot. A 63 éves szakvezető többek közt arról ismert, hogy igen keménykezűen tudja fogni fiait az eredményesség feltételeinek biztosítása érdekében. Szereti, ha a futballisták a külsőségek helyett a kemény munkára koncentrálnak.

Így korábban, még az RB Leipzig csapatánál például elrendelte, hogy minden játékosnak félre kell tennie méregdrága, látványos és erős autóját, helyette pedig a szponzorok által biztosított, egyszerűbb, visszafogottabb modellekkel kell látogatnia az edzéseket. A Carscoops ezt annak apropóján idézte fel, hogy a Manchester United csillaga, a korábban a Real Madridot és a Juventust is megjárt Cristiano Ronaldo kifejezetten rajong a különleges autókért.

Az idei Európa-bajnokság, valamint a 2016-os kontinenstorna előtt is összegyűjtöttük, a nagy futballsztárok milyen autókat hajtanak. Ronaldónak például van a garázsban McLaren Sennája, de Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse is akad a Ferrarik, Aston Martinok és Bentley-k mellett.