Új szint az elégedetlen tulajos videók univerzumában: Tesla-robbantás

2021.12.22. 15:36

Handrás a facebook-bejegyzésében csak annyit írt a szomorú esetről, hogy „Egy elégedetlen Tesla tulaj felrobbantotta a Tesláját. Nem támogatom a rombolást, de lenyűgöző nézni.” Tényleg lenyűgöző a részlet a videóból, de érdekelt, mi is a sztori, így kitúrtam az eredetit.

A jellegzetesen finnugor tulajnál ott szakad el a cérna, amikor kevés használat után folyamatossá váltak az autó hibajelzései, trélerezés, stb., és a végén kapott egy 20 ezer eurós árajánlatot a javításra. Ekkor jött az ötlet, hogy akkor inkább robbantsák fel. Az ilyen gondolatokban nagy segítség, hogy a finneknél van egy közel 50 ezer követővel rendelkező, Pommijätkät, azaz Bombázók nevű csatorna, ahol dolgokat robbantgatnak fel, vicces szórakoztatásként feltüntetve azt, amikor a plüss panda seggébe tűzijáték-rakétát dugnak, és egy póznához rögzítik azt. Ezzel és más hasonló hatásvadász videókkal kínálnak alantas szórakoztatást henye, unatkozó követőinek, akik valószínűleg magukon viselik a minden alapvető emberi vágyat, szükséget leradírozó píszí lenyomatát.

Egy virtuális disztópia felé haladó, lájkközpontú világunk jellegzetes lenyomata a Tesla-robbantós videó is, ahol nem kizárható, hogy a fiatalok még alkoholt is fogyasztottak a hidegben!!!

Hol itt a tisztelet? Egy Elon Musk arcú bábut dobnak le egy helikopterről, ezt később beültetik a kocsiba. Bár a videó finnül titkosított feliratából kiderül, hogy az akkucsomagot kiszerelték az autóból, vagyis hiába a végén a felirat, hogy a tulaj nem kért anyagi támogatást a művelethez, azért tudhatjuk, hogy elpattintották az aksit a finn Jófogáson!

Hogy mi maradt ennek a nemtelen szórakozásnak a nyomán az autóból? Nézd meg a videót és szörnyülködj! Ilyen, amikor Tesla-vér áztatja a Tesla-alkatrészekkel felsebzett ősi finn tájat. Még arra sem voltak lusták, hogy lefordítsák angolra a szöveget és feliratozzák a videót, elég nyilvánvaló, hogy a videót a benzin/gázolaj-lobbi támogatta.