Versenyautós köpenyt kapott a Honda e

2022.01.23. 17:17

A Honda e mellett az egyik legerősebb érv talán a dizájn, mivel a riválisokéhoz képest meglehetősen rövid a hatótávja, de a 11,5 milliós alapárat sem sokan fizetik ki szívesen egy városi szaladgálósért. Ha valakinek mindez mégis megfelel, és csak a sportosságot hiányolja, most pár kiegészítő elem megoldhatja a problémáját.

Az Innovative Composites nevű vállalkozás mutatott egy átiratot az e-ből, amiről azt állítják, limitált példányszámban, tuningcsomagként árusítani is fogják. Egyértelműen a sportosságra helyezték a hangsúlyt: újak a lökhárítók, előre még egy négyzet alakú nyílás is jutott, ami mögé olajhűtő kívánkozik, hátul pedig diffúzort imitál az új elem.

A szélesített sárvédőívek, a tetőspoiler és a hatküllős, fehér felnik versenyautós kiállást kölcsönöznek az e-nek, az elülső légterelőket viszont végképp nehéz komolyan venni, viccesen mutatna az autó egy pályanapon. A  csomag még nincs teljesen kész, több elem fényezésre vár, mindenesetre látszik, hogy az elektromos autók tuningjára is lesz igény a jövőben - akkor is, ha az átalakítások valószínűleg tovább kurtítják a hatótávot.