Kifosztották a balesetező kamionost

2012.08.20. 07:38

Újabb szomorú történet esett meg egy kínai kamionossal a napokban. Li Xwangnak, aki előbb összetörte kamionját, a baleset után végig kellett néznie, ahogy a bámészkodók annak teljes rakományát magukévá teszik.

A Kína nyugati oldalán dolgozó Li épp egy raktárból volt útban, palackozott italokkal megrakott kamionjával, amikor egy csatornába hajtott. A harmincegy tonnás rakomány értéke közel húsz millió forint volt, jóval több, mint a leharcolt járműé, így nem véletlen, hogy az ütközés után az érdekelte inkább. Noha a palackok egy része a csatorna vizében végezte, a rakomány java épségben maradt, így némileg megkönnyebbült állapotban kérte a bámészkodók segítségét. Az odasereglő helyieket azonban nem érdekelte a férfi balszerencséje, és percek alatt elkapkodták a több tonnányi rakományt.

„Segítséget kértem tőlük, de ők csak magukon segítettek, és amit a baleset nem pusztított el, azt nekik sikerült.” – siránkozott az eset után Li.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalcart, és ettől mi éhen halunk.

A TC olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TC-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.