Meghekkelték a BMW Insta-oldalát. Vagyis majdnem

2022.12.13. 11:53

Egészen fura bejegyzések jöhetnek mostanában szembe azokkal, akik követik a BMW hivatalos Instagram oldalát. Bár 16 órája még egy tervezettnek tűnő poszt ment ki Naomi Campbellel és az új XM-mel, a három legfrissebb fotó arra utal, hogy valaki feltörhette a profilt. Le is mentettük a képeket, ha esetleg közben helyreállna a rend.

A hekker egyelőre három képet töltött fel, ezek mindegyike humoros odamondogatás az adminoknak, utalva arra, hogy jó eséllyel fogalmuk sincs, mi történik éppen. Ezek ráadásul 30 és 50 ezer kedvelés körül járnak, tehát simán hozzák azt a szintet, amit némelyik „igazi” poszt is tudott a közelmúltban.

Egyébként a profilképet is megváltoztatták, a hozzászólásokban pedig olyan tippek merülnek fel, hogy ugyan tegyenek már ki egy posztot arról, hogy a Mercedes jobb mint a BMW. Vagy hogy talán a gyakornokok tréfálkoztak az utolsó munkanapjukon. Mások szerint csak a bajorok poénkodnak, és nem is történt igazi hekkertámadás.

Szerinted?

Frissítés: A megfejtés pedig, hogy nem hekkertámadásról, hanem egy afféle easter eggről, vagy rejtett üzenetről van szó. Itt van például ez az ötnapos poszt, vessük össze a rendszámot a mostani profilképpel: