A Ruf szerint a 90 ezres farmerükben nem csak vezetni, még szerelni is jó

2022.12.16. 11:34

Nem szokásom autógyártók webshopjait böngészni, bár néha élvezetes lehet azon tanakodni, mi a kínosabb: Lamborghini kabátban feszíteni Lamborghini nélkül, vagy Pagani pólóban felbukkanni, kitalálod, hogyan. A Ferrari baseballsapkát hagyjuk is, de nagyjából erről szól az egyik Jóbarátok epizód. Erre itt a Ruf, és már küldeném is a csekket Alois papának, ha nem lenne ilyen gyenge a forint.

TOPRUFXMACYellowbirdJeans 10 1364x

Akár régi, akár új, a Ruf modellek stabilan elég drágák. Most is van Porsche 911 alapú, és léteznek saját karbonvázra épített csúcstermékek is, melyeket Freeman Thomas tervezett. 2022-ben akár szívó, akár turbómotoros egy autójuk, egyszerűen fantasztikus, hogy a Ruf ilyen lendületesen fejleszt. Más kérdés, hogy évi 15 SCR 650 ezer eurós listaáron elég combos, én pedig amúgy is Budapesten hagynám a pénzem, hiszen létezik a KAMM 912C.

Nem vezettem még dedikáltan erre szabott farmernadrágban, de mint kiderült, a német Mac Jeans 100-120 eurós sávban több ilyen nadrágot is árul, elasztikus szálakkal szőtt, szuper ökologikus forrásból beszerzett pamutból. És van egy farmer, amit csak a Ruf árul hivatalosan, rögtön 220 euróért.

Kilencven ropi némi egyedileg vezetett sárga cérnáért passzol a célközönséghez, hiszen aki egy Rufot vesz egy Porsche helyett, azt is megteheti, hogy ilyen kényelmes nadrágban cseréljen kereket. Mi viszont a Totalcar ruházati kísérletét ajánljuk, hiszen a kötelező instás szerelős fotókhoz nem kell több.