Láttál ma már Ferrarit pusztulni? És kettőt?

2023.03.06. 12:58

Meleg helyzetbe került egy 50 és egy 54 éves belga férfi, akik Olaszországba utaztak élményt gyűjteni. Meg is értem: az anconai Osimo gyönyörű környék, hívogató lankás kanyarokkal, finom ételekkel és 15-16 fok körüli márciusi napsütéssel. Valószínűleg nincs olyan, aki ne szeretne itt megküldeni egy (pláne kettő) Ferrarit. Ők meg is tették, csak ez most nem sült el jól.

ferrarik
Fotó: youtube

Egy városszéli villa biztonsági kamerája vette fel, ahogy először egy piros Ferrari 296 GTB, majd egy álomkék F12 Berlinetta érkezik meg nagy tempóval a kanyarba, majd a kerítésbe.

Nem szép látvány, ennek ellenére súlyos személyi sérülés nem történt. A Berlinetta sofőrjét szállították néhány kivizsgálás erejéig kórházba, de hamar elengedték.

Ami igazán nem vicces, hogy a felvételen 0:24-nél úgy csapódik be a kerítés mögötti medencébe a 296 GTB egy darabja, hogy ha valaki éppen ott úszkál, az biztosan nem köszöni meg. Alig valamivel később látszik, hogy a Berlinetta erősen füstölni kezd, később pedig ki is gyullad, és végül közel porig ég.