Így készül a kaja – munkagépekkel

2023.04.16. 16:19

Végtelenül aranyos és nem kevésbé mókás videó került fel a ConstructionSite nevű Insta-oldalra, amiben azt tekinthetjük meg, ahogy munkagépekkel készül el az étel. Hogy ne legyen olyan nehézkes a dolog, nem igazi, nehézgépekről van szó, hanem azoknak a kicsinyített, de tökéletesen működő másairől.

Forrás: ConstructionSite
Forrás: ConstructionSite

A videó főszereplője egy nagyobb, sárga exkavátor, illetve egy kis kék traktor, amin homlokrakodó kar is van. Mivel mindkettő távirányítós, technikailag hibátlanul alkalmasak rá, hogy emberi kezek helyett megoldják a főzés egy részét. Sőt, az igazi változataikhoz képest határozott előnyük, hogy beférnek a konyhába az épület roncsolása nélkül is.

Forrás: ConstructionSite
Forrás: ConstructionSite

A videóban a kis munkagépek serényen pakolják a gombát, nyújtják a tésztát és ejtik paradicsomot. Sőt, az exkavátor még a sütőbe is be tudja rakni a tepsit, igaz, ehhez kell neki egy fa vágódeszka, amin tud mozogni.

Természetesen ez semennyire nem hatékony módja a kajakészítésnek, mégis rendkívül szórakoztató nézni, ahogy a két kis távirányítós gép sürög-forog a konyhában. Hab a tortán, hogy az ügyesen összerakott videó a végén még az elkészült étel is remekül néz ki.

Forrás: ConstructionSite Instagram