Button és Alonsó együtt a McLarennél

2014.12.17. 08:06

December 17. van, Begónia, Lázár és Olimpia napja. Egész nap borult idő várható, a reggeli órákban még eshet is. A hőmérséklet -1 és +7 fok között lesz. Az ókori Rómában ezen a napon ülték meg a Saturnalia ünnepét. Az esemény a Szaturnusz isten uralkodása alatti boldog aranykort idézte vissza.

Hírek

  • Új szupersportkocsit dobna piacra a Ford. Bár a gáyrtó mindeddig nem állított szembe komoly konkurenst a Corvette-tel és a Dodge Viperrel, az a hír járja, hogy egy drága, limitált példányszámú, középmotoros sportkocsit mutatnak be, méghozzá akár néhány héten belül. Ha érdeklik a részletek, olvassa el hírünkben.
  • Megszűnt a Chrysler, legalábbis, mint cégnév. A hollandiai bejegyzésű Fiat Chrysler Auto mobiles (FCA) azonnali érvénnyel FCA US LLC-re változtatta amerikai leányvállalata a Chrysler Group LLC. Nevét. Az amerikai autógyár 1925 óta viselte alapítója, Walter P. Chrysler nevét A központ továbbra is Michigan lesz, nem változik sem a vezetés szerkezete, sem az igazgatótanács összetétele, sem pedig a cég márkáinak az elnevezése. (Forrás: MTI)
  • Tegnap levették a napirendről azt az országgyűlési törvényt módosító javaslatot, amely lehetővé tette volna, hogy a parlamenti képviselők ingyen jussanak autópálya-matricához – írja a Napi.hu.
  • Ha kíváncsi rá, hol kaphatjájk ma sebességtúllépésen, kattintson a police.hu-ra.
    Ez egy Saturn, bár ünnepinek nem mondhatnánk
    Ez egy Saturn, bár ünnepinek nem mondhatnánk
           

Címlapunkról

Száguldás nincs, cirkusz van

  • Jenson Buttont tartotta meg hónapokig tartó határozatlanság után a McLaren-főnök Ron Dennis új pilótája, Fernando Alonso mellé, ezzel kiegészült a Forma-1 2015-ös pilótafelállása – írja a Sportgéza. "Két olyan versenyzőt akarunk, aki tud nyerni, és a legfontosabb egy csapatban, hogy megverd a csapattársad, de az, hogyan győzöd le, kritikus a hangulat szempontjából" nyilatkozta Dennis.
  • Tíz napja rabolta ki hat ismeretlen a Red Bull Racing Milton Keynes-i Forma-1-es bázisát, és tulajdonított el mintegy 60 darab serleget. Hétfőn viszont az eltűnt trófeák nagyjából harmadát megtalálták egy közeli tóban - jelentette a rendőrség egyik nyomozója. A fémtárgyakat speciális egységek - feltehetően búvárok - hozták felszínre a Sandhurst melletti Patkó-tóból. (Sportgéza)

Szomorú

Fotó: Police.hu

Anno

  • Sajnos szebb lett, ezt kell mondanom. - így kezdte Winkler 12 évvel ezelőtt a Subaru Forester S Turbo cikkét. Aki elolvasná, kattintson ide.
  • Ezen a napon születtek:  Ludwig Fischer, Peter Staechelin, Paul Tracy autóversenyzők, Gigi D'Agostino és Ferenc pápa.

Hogy jól induljon a nap

Fogadják szeretettel a Petrolicious tegnapi csodálatos videóját a Fiat-Abarth Zagatóról.