Az új GT-R a leggyorsabb drón ellen

2016.06.29. 08:43

Június 29. van, szerda, Péterek, Pálok és Kevék névnapja. 1879-ben ezen a napon született Móricz Zsigmond, ez az aratás hagyományos kezdőnapja. A hőmérséklet nappal 28, éjszaka 14 fok körül alakul.

A nap képe

Forrás: www.autodelta.de
Forrás: www.autodelta.de

Drágul a benzin

Az emeléssel a benzin átlagára 344-345 forintra nőtt, a gázolajé 339-340 forint maradt. Az üzemanyagok ára legutóbb a múlt héten szerdán változott, akkor mindkettő átlagára 2 forinttal csökkent. MTI

Indexelés kötelező haladási iránynál

Ön is gondolkozott már, hogy kell-e indexelni, ha ugyan kanyarodni készül, de az egyben a kötelező haladási irány is? Figyeljen, a Kresszprofesszor most elmagyarázza!

További érdekességek és videók a Kreszklub oldalán.

A motorosok jobb ügyfelek

A személyautók kötelező felelősségbiztosításának díja az elmúlt 12 hónapban több mint 20 százalékkal drágult, a motorosok díjai viszont nem emelkedtek. Miért? Akinek motorja van, annak többnyire az átlagosnál jobb az anyagi helyzete, rendelkezik autóval, lakással is, így többféle biztosítást is el lehet neki adni. A kötelezős kárhányadok is jók a motoroknál, ezeket a járműveket ugyanis rossz időben ritkán használják, általában csak nyáron és száraz időben ülnek rájuk. MTI

TC Anno

Ismerik a Ford Galaxie-t? Nem a Galaxyt, hanem a Galaxie-t! Na, ugye. A hatvanas évek izomautóját Winkler boncolgatta hat éve.

Nissan GT-R a versenydrón ellen

1,3 másodperc alatt van százon, nincs egy kiló és 30 centi a fordulóköre. De ez, vagy a friss GT-R a gyorsabb a versenypályán?

Anno

  • 1980 – Francia nagydíj, Paul Ricard - Győztes: Alan Jones (Williams Ford)
  • 1997 – Francia nagydíj, Magny-Cours - Győztes: Michael Schumacher (Ferrari)
  • 2003 – Európai nagydíj, Nürburgring - Győztes: Ralf Schumacher (Williams BMW)

Kerüld el a dugót!

Tájékozódj az ország bármely pontján várható forgalomról, torlódásokról, útépítésekről és persze rendőrségi jelenlétről, mindezt élőben, a Waze-zel. Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyíts a térképen a környéketekre!

Audi győzelem a Norisringen

Hosszú idő után ismét győzni tudott az Audi "hazai" futamán. Ekstrüm pusztított, Mortara nyert, Nico Müller pedig első győzelmét szerezte meg. A harmadik helyet Paul de Resta szerezte meg. Részletek a DTM blogon.

A nap videója

Ha szerda, akkor szinte már hagyományosan jön a friss Petrolicious videó a Hidegindítóban. Ezúttal egy német Ford-gyűjtőt mutat be a videó. Egyszerű és gyönyörű a felhozatal a kutyacsont-Escorttól a Taunus Transitig.