Porsche? Igen! 911? Nem, 111!

2016.09.30. 08:52

Szeptember 30. van, Jeromosok és Felíciák névnapja. A nappali hőmérséklet 24, az éjszakai 11 fok körül alakul. 2008-ban ezen a napon adták át a Megyeri hidat. 1913-ban ezen a napon halt meg Rudolf Diesel.

A nap képe

6079194 209914c1aa3064b4cac618dc606b9f9a o

Anno

  • 1979 – Kanadai nagydíj, Montreal - Győztes: Alan Jones (Williams Ford)
  • 1990 – Spanyol nagydíj, Jerez - Győztes: Alain Prost (Ferrari)
  • 2001 – Amerikai nagydíj, Indianapolis - Győztes: Mika Häkkinen (McLaren Mercedes)
  • 2007 – Japán nagydíj, Fuji - Győztes: Lewis Hamilton (McLaren Mercedes)

Ez történik Párizsban

További, a Párizsi Autószalonnal kapcsolatos híreinket ide kattintva érhetik el.

És egy kis varázslat Párizsból...

Hamisított autós kellékeket foglaltak le Borsodban

Több millió forint értékben hamisított emblémájú napellenzőket és autós árnyékolókat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy román, autóalkatrészek forgalmazásával foglalkozó cégtől, a társaság az elektronikus közúti árufuvarozó rendszerben (ekáer) nyilvántartott szám nélkül próbálta meg a termékeket egy miskolci telephelyre szállítani - közölte a NAV Borsod-Abaúj-Zemplén megyei adó- és vámigazgatóság.

Kerüld el a dugót!

Tájékozódj az ország bármely pontján várható forgalomról, torlódásokról, útépítésekről és persze rendőrségi jelenlétről, mindezt élőben, a Waze-zel. Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyíts a térképen a környéketekre!

Elektromos autóknak építenek két töltőállomást Nagykanizsán

Két helyszínen épül elektromos autóknak töltőállomás Nagykanizsán, a város közgyűlése csütörtökön döntött a szükséges pályázat benyújtásáról. A dél-zalai város közgyűlésének döntése alapján a belvárosi Zrínyi utcában, valamint az ipari parkban létesülne egy-egy töltőállomás elektromos autók számára. A város félmillió forintos önrésszel, összesen közel 5 millió forintos pályázatot kíván benyújtani a Jedlik Ányos Terv keretében indult gazdasági zöldítési rendszer 1,250 milliárd forintos országos keretére pályázva.

A nap videója