Ilyen egyes Golfot még nem látott a játékipar

2016.11.02. 08:13

Szép reggelt november másodikán, az Achilleszek, a Batók és a Rátoldok neve napján. Ma tizenhat éve annak, hogy a Nemzetközi Űrállomásra megérkezett az első állandó személyzet, az ISS pedig azóta folyamatosan lakott.

Cukor

  • Már Koszovónak is megvan a maga Lamborghini-replika-készítője. Ide kattintva megnézeted Driton Selmanit és az ő Mitsubishi Eclipse-ből épített Reventon-ját. 
  • Az internet új number 1 vágyott tárgya ez az egyes Golf GTI, amit összesen 1278 Lego-kockából építettek meg kívül, belül. A Golf egy lelkes legós munkája, saját készletből készült, de ez nem jelenti azt, hogy sosem lesz kapható. A LEGO minden évben hirdet egy versenyt az efféle munkáknak, és ha a GTI kap tízezer szavazatot, a projekt felkerül a dánok megfontolási listájára. Itt tudsz szavazni, alább pedig kattintásra galéria a belsővel.

Hírsaláta

  • A szeptember 30-án véget ért negyedévben 39 százalékkal 177 milliárd jenre (1,7 milliárd dollár) szökött fel a Honda nettó nyeresége. A japán autóipari konszern hétfőn közzétett beszámolójában a takarékossági intézkedéseknek és a kínai piac kedvező alakulásának tudja be az eredményt. A Honda ugyanakkor a korábbi 390 milliárd jenről 415 milliárd jenre (3,96 milliárd dollár) emelte az üzleti év egészére vonatkozó profit-előrejelzését. (MTI)
  • Elütöttek egy férfit, aki az úton elhunyt rokonának fejfáját hozta rendbe - a hosszú hétvége sajátosan tragikus híréről bővebben a 444-en
  • Kukába kerülhet a Polo WRC, és vele együtt a Volkswagen komplett raliprogramja. A német gyártó épp a hétvégén nyerte meg negyedik márkavilágbajnoki címét a rali-világbajnokságon, de az elmúlt két nap inkább arról a belső forrásra alapozott hírről szólt, miszerint jövőre egyszerűen kivonulnak a sportágból. (Rallyedream)
14936886 1415564851805261 794587408 n

Anno november 2

Ma nyolc éve futották a Formula-1 történelmének legdrámaibb utolsó körét. A szezonzáró brazil nagydíjon, ahol Lewis Hamilton egy az utolsó kör utolsó harmadában előadott előzéssel lett ötödik, és ennek hála világbajnok egyetlen pont előnyben az egyébként futamgyőztes Felipe Massa előtt. Massára azóta gyakran hivatkoznak úgy, mint a 39 másodperces világbajnokra. 

Kerüld el a dugót!

Tájékozódj az ország bármely pontján várható forgalomról, torlódásokról, útépítésekről és persze rendőrségi jelenlétről, mindezt élőben, a Waze-zel. Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyíts a térképen a környéketekre!

A nap videója

Megint nagyon jól nyúlt bele az ötvenes évek európai sportautóvilágába a Petrolicious. Íme Michael, akinek a hétvégi autója egy Ferrari 340 America Vignale Spider.