Egy pick-up is lehet intelligens

2016.12.20. 08:07

December 20. van, kedd, Teofilok névnapja. A nappali hőmérséklet -1, az éjszakai -5 fok körül alakul. Portugália 1999-ben ezen a napon adta vissza Makaót Kínának. Ma van az emberi szolidaritás nemzetközi világnapja.

A nap képe

Ice 009

Ha kíváncsi, milyen volt ezekkel jégen csapatni, olvassa el Stump Bandi korábbi írását.

Kompromisszum

Az ünnepek alatt módosított menetrend szerint, egyéb napokon a téli menetrend szerint, óránként közlekedik a balatoni komp Szántód és Tihany között. Széles János közlése szerint december 24-én és az év utolsó napján a szokásosnál rövidebb ideig, Szántód felöl 7.00-15.00 óra között, Tihany irányából 7.30-15.30 óra között jár a balatoni komp. Az új év első napján az első járat a szokásosnál később, Szántódról 10.00 órakor, Tihanyból 10.30-kor indul, attól kezdődően a szokásos téli menetrend szerint közlekedik a komp.

Barbi Ken új autója egy i8

Jeffree Star az extravagáns férfidivat és a transzvesztitizmus közötti határsávon egyensúlyoz, 31 éves, és legutóbbi videójában bemutatta új autóját, egy BMW i8-at:

További részletek a Velveten.

Újabb fizetős zónák

Hamarosan fizetős lesz Budapesten, a XIII. kerületben a Gyöngyösi utca - Reitter Ferenc utca - Kámfor utca - Tatai utca - Szegedi út - Dévai utca - Róbert Károly körút - Lehel utca - Szegedi út - Reitter Ferenc utca - Petneházy utca - Béke utca - Tahi utca - Göncöl utca által határolt terület - tudta meg a Napi.hu a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt.-től. A tervek szerint a Rákos-patakig húzódó területen 2017. július 1-től, attól északra pedig 2018. január 1.-től kell fizetni. A díj mértéke 175 forint lesz óránként. Részletek a Napi.hu hírében.

TCTV Anno

13 éve ezen a napon jelent meg Winkler Ford Ranger tesztje. Ha kíváncsiak, hogy mitől lesz intelligens egy pick-up megjelenése, ne hagyják ki:

A hiéna feltámadt

Az évége közeledtével rengeteg érdekes konc gyűlt fel a szerkesztőségben, amit szívesen odaadunk olvasóinknak, de ehhez a Mohó Hiéna feladatait kell idén is teljesíteni. Első körben egy Gerger túlélőkészletet ajánlunk fel. Hogy mit kell érte tenni? Egyszerű, csinálni egy őrült szelfit!

Csak óvatosan!

Download

Szelek szárnyán

A kormányzati bürokráciacsökkentés nyomán átalakul az állami légiközlekedés felügyelete. A Közlekedésbiztonsági Szervezet (KBSZ) és a Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba olvad. A katonai légügyi hatósági feladatok, valamint az állami célú légiközlekedésben bekövetkezett események szakmai vizsgálatával összefüggő feladatok a Honvédelmi Minisztériumhoz kerülnek.

Kerüld el a dugót!

Megerősítjük együttműködésünket a Waze-zel, vagyis a legnépszerűbb, magyar autósok tízezrei által használt, közösségi alapú útvonaltervező szolgáltatással, így a következő napoktól egyre részletesebben tájékozódhattok majd az ország bármely pontján várható forgalomról, torlódásokról, útépítésekről és persze rendőrségi jelenlétről, mindezt élőben. Jelmondatunk: még több időt az ágyban, kevesebbet a volán mögött. Nagyítsatok a térképen a környéketekre!